MetaStyle Creatieve Bedrijfspresentatie

 
 
  
  
  
  
Algemeen
Mode
Drogisterijen
Woonwinkels
  
  
  
  
  
  
 
      Last update: 25/02/2007   
      © 2000-2007 MetaStyle  
 
 
MetaStyle Etalageverzorging

Het loont de moeite om veel aandacht te besteden aan een goede afgewogen etalage. Nieuwe klanten beslissen buiten in een fractie van een seconde of ze naar binnen gaan of niet. Die keuze kan op van alles gebaseerd zijn, maar de uitstraling van uw zaak speelt daarbij een belangrijke rol. En een ding is zeker; aan klanten die buiten blijven verkoopt u niets.

Het is verstandig uw etalage regelmatig te vernieuwen. Het laat voorbijgangers zien dat u actief met uw assortiment bezig bent.

Wij richten graag op een sfeervolle en representatieve wijze uw etalage(s) in. U kunt zelf bepalen hoe vaak u wilt dat uw etalage wordt verwisseld. Wij hebben de beschikking over een groot assortiment aan hoogwaardig en uniek decoratiemateriaal. Deze verwerken we tegen een geringe vergoeding in de presentaties waardoor u zelf geen decoratiemateriaal hoeft aan te schaffen en u altijd over nieuwe decoraties beschikt.

Vaak sluiten we aan bij het seizoen, een belangrijke gebeurtenis of een evenement. Daarbij zorgen onze etaleurs er bij het etaleren altijd goed voor dat uw producten goed uit de verf komen. Daar is het immers allemaal om te doen.