MetaStyle Creatieve Bedrijfspresentatie

 
    Terug
 
                                                  MetaStyle Beurswand.nl
  Via Beurswand.nl leveren wij in heel Europa hoogwaardige professionele beurswand- en presentatiesystemen tegen uiterst scherpe prijzen. Alle modellen zijn inklapbaar of opvouwbaar en zijn gemakkelijk te vervoeren. Wij leveren enkel producten van hoogwaardige kwaliteit die compleet gebruiksklaar worden geleverd. U heeft dus geen verassingen achteraf. Beurswand levert aan bedrijven, instellingen en overheden in binnen- en buitenland. Gedrukte folders en vertegenwoordigers hebben wij niet. Wij  bieden u kwaliteitsartikelen tegen de scherpste prijzen. Hieronder enkele modellen uit ons assortiment.  
 
   

 
 


Banieren zijn uitermate geschikt om uw artikelen of toepassingen op een eenvoudige en doeltreffende wijze te tonen. Wij voeren twee typen banieren: hangende banieren (midden) en uitschuifbare banieren (links). Deze rol je uit de houder en wordt vervolgens ondersteund door een staander. Beide banieren zijn compact en zijn in een handomdraai op te zetten. De banieren worden voor u bedrukt en geleverd in handige draagtas. Rechts ziet u een van onze folderrekken. Deze zijn inklapbaar en nemen daarbij bijzonder weinig ruimte in.
 

 
     

 
 
Links ziet u een mobiele beurswand, ook wel pop-up systeem genoemd. Het is een zeer gemakkelijk op te zetten presentatiemiddel. Binnen enkele minuten heeft u een schitterende en professionele bedrijfspresentatie. We leveren rechte en gebogen beurswanden, en een tafelmodel. Daarnaast ziet u een van onze baliemodellen.
Ook deze leveren wij in diverse uitvoeringen. Rechts ziet u twee van onze lichtbakken. Lichtbakken een eyecatcher van formaat!  In ons assortiment hebben we vijf modellen opgenomen. De lichtbakken worden voorzien van uw afbeelding en compleet met verlichting aangeboden.
 
 
 

 
 
Links ziet u een panelstand bestaande uit losse panelen. De panelen zijn gemakkelijk op zetten. De panelen worden voorzien van een full-colorprint. Verlichting en transporttassen zijn bij de prijs inbegrepen.
Rechts ziet u een volledige beursstand bestaande uit een achterwand en twee zijpanelen. Bovendien zijn er vier plateau's voor een laptop of een productpresentatie. De beursstands worden volledig gebruiksklaar geleverd met alle toebehoren; inclusief zes spots, een full-color achterwandprint met uw eigen opdruk en een handige koffer.

Zie ook onze beurswanden en beursstands vindt u op de website beurswand.nl
 
     
 

 

Standbouw

 

Beursstands